Älskling.

Det slog mig precis... att jag är LYCKLIG!

"Jo men visst", tänker ni nu, "det brukar man vara när man är nykär". Men... De antidepressiva är borta, alkoholen är borta, cigaretterna är borta, och jag är fortfarande lika jävla glad. Jag behöver inte käka piller, jag behöver inte supa mig full 3 gånger i veckan, och... Ja, okej, jag saknar fortfarande cigaretterna, det kan jag erkänna, men ändå.

Att åka och titta på kaniner och stanna och köpa ost på vägen hem är hur galet vuxet som helst. Att skratta åt killen på radion och smygkika på dig när du kör bil. Pyttesmå vardagssaker som ändå gör mig lyckligare än att slökolla på film ihop och fråga "vart ska vi festa ikväll?". Det är konstigt att jag hittade dig när det absolut inte var meningen, på ett sätt som absolut inte var meningen, och att det var just du. Varför har jag letat när du fanns så nära hela tiden?

Vårkänslor

Fantastiska, underbara människa! Hade varit ute och slängt soporna och skulle kolla brevlådan, som i vanlig ordning såg ganska tom ut. Kikade in genom facket, fick syn på ett grått kuvert, öppnade luckan och fick fram... ett KÄRLEKSBREV! :D
Eftersom jag är alldeles hormontokig och grinar för minsta lilla hann jag ungefär två rader in i brevet innan jag började snyfta. Säga vad man vill om min man men skriva kan han. Underbara, älskade! Lycklig tjej! :)))))

RSS 2.0