The rainy day

Är ensam igen efter en mysig helg med Pontus som var uppe och hälsade på sina morföräldrar. Eftersom min bror trodde Pontus var någon ny pojkvän får jag väl ge en förklaring på ordet mysig: Blue moon bar/Karro/Bunkern i fredags, vi sov här. På lördagen skulle vi gå och handla mat men hamnade på Bergvik tillsammans med hans mormor som även bjöd på mat sedan; lax och potatis, gudagott! Efter lite chillande framför Natt på museet-spelet gick vi och hyrde ett par filmer, styrde sedan kosan hem till mig och hade lugn, avslappnad kväll här. Imorse drog han för att åka tillbaka hem till Kungsbacka, så nu är jag alldeles alena. Förutom alpkatten såklart. Trodde det skulle vara lite tryckt stämning eftersom vi inte träffats på så länge men det var hur trevligt som helst faktiskt! Tilläggas ska att bandet som spelade på blue moon var aaaaasigt bra! Duojag - hitta dem.

Har diskat och plockat av bordet, orkar inte göra så mycket mer, det är slappardag idag. Sitter vid datorn med Ballad-listan på Spotify och muttrar över grannen. Av någon anledning har han fått för sig att det är helt ok att rasta hunden längst ner i trappuppgången. Hrm. Visst, jag kan fatta att man inte kan säga till en hund var den får och inte får bajsa men skulle det råka komma inomhus så TORKAR MAN UPP DET! Det är fan inte första gången heller, det ligger piss där var och varannan vecka. Jag blir så jäkla trött. Lite hyfs om jag får be!

Radiotjänst fortsätter bråka. Nu är det en slutfaktura på 160 spänn som ska betalas. Jag har redan betalat in 519 spänn. Kan de inte bara dra av pengarna där och skicka tillbaka resten? Jävla fuckups.

Imorgon har vi basgruppsmöte och ska diskutera Clark Olofsson inför eftermiddagens gruppredovisning. På kvällen blir det hooooockey! Färjestad - Brynäs. Woho.

Och jävlar vad ambitiös jag var idag: lyckades sno ihop en tonfisksallad. Har varit sugen jättelänge. Visst, det är väl ingen större konst men mitt kök inbjuder inte direkt till kulinariska experiment. Absolut inget som inger matlagningslust.

Well, det var nog allt för mig. En cigg på det skulle sitta fint. Peace out.

Soundtrack of my tears

Step one you say, "We need to talk."
He walks, you say, "Sit down, it’s just a talk."
He smiles politely back at you,
You stare politely right on through,
Some sort of window to your right.
As he goes left and you stay right,
Between the lines of fear and blame,
You begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

Let him know that you know best,
'Cause after all you do know best.
Try to slip past his defense,
Without granting innocence.
Lay down a list of what is wrong.
The things you’ve told him all along.
Pray to god he hears you.
And I pray to god he hears you and,

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

As he begins to raise his voice,
You lower yours and grant him one last choice.
"Drive until you lose the road,
Or break with the ones you’ve followed."
He will do one of two things.
He will admit to everything,
Or he’ll say he’s just not the same,
And you’ll begin to wonder why you came.

Where did I go wrong? I lost a friend,
Somewhere along in the bitterness.
And I would have stayed up with you all night,
Had I known how to save a life.

Välfärdsvillkor och Socialpolitik

Jaha. Det var det. Tentan from hell skriven. Nu är det bara omtentan kvar :P Hotade Linus med att pissa i hans brevlåda om han bangar ikväll. Jag behöver dränka mina tentasorger i alkohol!

Hannes åkte hem imorse. Heja. Suck.

Känner mig lite off, 5 koppar kaffe till trots, så är inte riktigt inspirerad vad gäller blogginlägg. Sitter på golvet med en katt i knät och lyssnar på Placebo. Vad göra, vad göra? Hmm..

Snickarskillsen är på topp!

Kände mig duktig imorse när jag vaknade - här ska städas, handlas och pluggas för hela slanten! Och, sist men absolut inte minst, göra sängen mer pökvänlig! (älskar uttrycket, var tvungen att skriva det). Handlingen gick bra, städningen har kommit halvvägs och pluggandet får vänta lite, så - sängen, den älskade sängen.
Benen var inte så stadiga, ligger man i den så rör den oroväckande på sig, det känns som hela skiten ska falla isär när som helst. Min lösning - spik! Problemet var att det var bättre teoretiskt än praktiskt. Började spika bara för att upptäcka att benen lika gärna kunnat vara gjorda av sten. Sisådär 15 spikar och 358 svordomar senare hade jag fått i två spikar i varje ben, men inte fan är sängen stadigare för det. Jag är arg!

Höjden av onödighet måste vara att få 4 identiska sms av basgruppsmedlemmar som pratat ihop sig utan mig. Heja :P

Har inte lika ont nu dock, vilket är skönt. Låg i sängen igår och chillade när jag kände att det började göra lite ont i ryggen. "Byta ställning" tänkte jag, men tyvärr tänkte inte kroppen likadant. Ett knak senare hade jag en strålande smärta från bröstmuskeln till skulderbladet. Det gjorde ont att andas, det gjorde ont att röra sig, det gjorde ont att inte röra sig. Vaknade imorse bara för att märka att smärtan var kvar. Jävla tur att jag skippade fotbollen idag. Nu känns det dock lite bättre.

Note to self: Om man inte fått i sig koffein på några dagar ska man INTE, jag upprepar: INTE, dricka två koppar kaffe på en kvart.

Well, lite mer städning kanske. Eller inte. Det ser fint ut på pappret.

Längtar till måndag! Älskade puss kommer hit då. Woho! :)

Peace out.

Ode to Autumn

Som en kärlekskrank vante
i höstvinden
kämpar jag mig framåt
medan årets första snö
yr runt det lysande röda håret
som virvlar i vinden.

Kämpar mig framåt, hemåt
utan att känna kylan, för jag
lever på hoppet,
lever med drömmen
att snart få känna dina fingrar
smeka min handrygg.

Känna dig,
höra dig viska
hur länge du väntat.
Äntligen få visa min kittlande kärlek,
gömda i en hög
av de nakna trädens fällda löv.

Uppe på koffeinberget

Dagens bästa: Klasskompisar/basgruppsmedlemmar/folk som läser min blogg. Du vet vem. Tack!

Dagens sämsta: Höga/fulla människor på msn. Inför alkolås!


Jag har städat min lägenhet en massa idag och möblerat om. Kommer iofs få möblera tillbaka när jag får lite mer möbler, men ändå, gratis motion är alltid bra. Har fått en hel massa av det idag eftersom jag inte kunnat sitta still förrän nu. Heja.

Sittning på torsdag. Känns bra. Rosa tjejdricka är alltid bra. Måste nästan införskaffa några små paraplyn och dricka med lill-fingret uppe. Höhö. Jag är manlig och dricker öl, men vadfan. Variation är bra.

Kissekatten lever och har varit världens mattegris i flera dagar nu. Mysigt, visst, men en smula påfrestande när hon lägger sig i mitt knä när jag bara ska byta låt på datorn och sen fortsätta städa.

Rensa garderober kanske? Jag måste ha något att göra och eftersom läkaren sa att mitt bostadsområde inte är mysigt när det är mörkt vågar jag inte gå ut :P

Over and out.

I-landsproblem.

Herregud vad trött jag blir. Sitter och kikar på Jysk och Ikeas hemsidor för att försöka hitta mig ett par möbler till lägenheten. Just nu är det soffbord och tv-bänk som står på önskelistan. Som det är nu så sitter jag på mitt golv, framför min tv som står på mitt golv, och äter. Inte så rockigt. Inte så hygieniskt. Soffbord finns det gott om på dessa två hemsidor, MEN (det finns alltid ett men!) inte fasen säljs de via internet. Alla har inte bil. Speciellt inte studenter. Jag kan knappast ta med mig ett jäkla bord på bussen från ena sidan av Ktown till den andra, eller hur?! Det lär ju bli ännu värre om jag får för mig att jag vill ha en soffa. Hjälp, någon?

Veckan har i övrigt varit bra, bortsett från en förkylning och en karatefylla utan dess like. Mamma tyckte det var mycket underhållande att upplysa mig om vad jag hade gjort. Jag vaknade på lördagen och tänkte "fan vad gött att jag gick hem och la mig klockan 22 igår". Icke. Jag hade förvisso gått hem till Hannes och lagt mig. Problemet var att efter ett par timmar trallade jag tillbaka till festen och hamnade sedan på Gallerian - ihop med mamma. Heja.

Imorgon ska jag tillbaka till Ktown. Ska bli skönt att komma "hem", men tågresan lär väl vara lika seg som vanligt. Det "positiva" är att jag har tid att plugga.

Nu ska jag muttra lite mer över bristen på hemkörning och ta mig en cigg till kaffet. Peace out.

RSS 2.0