Lycka är att få ihop livs-schemat

Juridik, OS och krångel - full hjärna, fullt hjärta, fullt schema. Då blir bloggen lidande.

Söndagkväll. Affären är stängd, jag är sugen på godis och USA sköt precis in 2-2-målet mot Kanada. Bra jobbat, killar! Jag och Uzi sitter framför datorn och gosar, eller ja, jag gosar, hon spinner lömskt och försöker sprätta upp mig samtidigt.

Igår var jag ute och slirade med Åkerman, Susanna och Johannes på Nöjes. Riktigt kul kväll! Sista ölhävandet på ett tag nu, tänkte anamma Åkermans idé om en nykter månad. För att detoxa kroppen, rehaba levern och skona medmänniskor. Slapp dock bakfyllan idag men var jäkligt trött ändå. Efter extremt mycket tjöt från Karros håll gick jag med på att åka upp till henne i ett par timmar. Hon lockade med en jäkligt kul grej som visade sig vara att göra en Nicke-Nacke-skylt och hålla upp på busstationen när Nisslass kom. Peppade till tusen skrek vi lite på honom också. Ingen skam i kroppen här inte!

Massa lektioner den här veckan, årsmöte med styrelsen och fika med A-K på fredag. Kan bli kul :) Jag har dock en fråga... Hur vet man om det är en dejt eller en vanlig kaffe? :P

Mycket Hellsystem och Defcon-plattan i största allmänhet den här veckan. Jag har fastnat i Technotramsträsket.

Eftersom jag skulle hylla utan att skriva namn så gör vi såhär: Applåder till er som läser bloggen. Ni är guld!

Ett beroende-framkallande Facebook-spel innan hockeyn börjar igen kanske? Vi kör på det. Over and out!

USA - Schweiz

Riktigt spännande första-period. Första tredjedelen kändes praktiskt taget stillastående eftersom både USA och Schweiz gjorde så bra ifrån sig och var riktigt jämna. Några grymt fina räddningar av Miller! Speciellt en där han stod någon meter ifrån buren och lyckades avstyra pucken ändå. Sista tredjedelen dominerade USA, vilket syns ganska tydligt på statistisken för skott på mål: 18-4 till USA.

Schweiz öppnar bra i andra perioden med och lyckas hålla nästan samma tempo matchen igenom. Hiller sköter sig fenomenalt fram till slutsekunden då han slår in pucken i eget mål. Riktigt mycket flyt dock eftersom klockan hinner slå om till 0.0. Ett hallelujah-moment för Schweiz och säkert får vi aldrig se det här i hockey igen!
Kommentatorerna dömer ut Schweiz totalt vid deras första utvisning. "Det luktar 1-0" hela tiden men Schweiz lyckas ta sig igenom 3 stycken boxplay utan att släppa in pucken. Fortsatt 0-0. Matchens snyggaste vurpa står Ryan för som voltar över en annan spelare.

I tredje perioden börjar det bli riktigt intenstivt och galet. Ett par minuter in i perioden gör USA mål och sen händer allt samtidigt. USA slår en andra puck i ribban. Schweiz är ett par centimeter från mål - pucken tar i stolpen från vänsterkanten och studsar ut igen. Spelet går vidare och bara sekunder senare gör USA mål som blir bortdömt för att en Schweizare blivit avslängd hjälmen. Både USA och Schweiz har riktigt fina målvakter och alla spelare går på högvarv. Själv börjar jag tveka på om mitt hjärta verkligen kan ta det här.

Sbisa gör en riktigt bra match och Plüss gör ett par nervkittlande skott. Med 2 minuter kvar tar Schweiz timeout och tar ut Hiller. Det är nära att bli 2-0 med en minut kvar men till Schweiz's glädje missar pucken målet. Spelet är intensivare än någonsin. Alla spelare känner att det är nu det gäller och båda lagen vill givetvis vidare till semifinal. Med 11 sekunder kvar gör Parise sitt andra mål för matchen och det slutar 2-0.


WTH!

Ewk ewk. Helt galet uttråkad. Blev medsläpad av Åkerman till uni för att plugga. Sitter i bibblan med datorn, har tagit mig igenom en bok (givetvis började jag med den korta så nu är alla galet långa) och har helt tappat mitt flow. Suck suck suck. Introduktion till straffrätten står härnäst på listan men jag orkar inte ens öppna den. Megasuck.

Sms-fingarna kliar, kommer du hem idag eller imorgon, vännen?

Nu har jag något i ögat också, och telefonen dog förut utan anledning och dessutom fick jag bluscreen of doom på datorn. UTOMJORDINGARNA ÄR PÅ VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄG!

Over and out.

Don't dream it's over

Söndag kväll. Bror åkte hem för några timmar sen vilket resulterar i att jag är ensam igen. Förutom katten.

Sitter och gluttar lite på La Liga över datorkanten. Almeria - AT. Madrid. Inga topplag direkt. Det händer inte så mycket i matchen. Ett mål i 88:onde minuten. Almeria leder just nu med 1-0, fast jag tycker personligen ATM spelat bättre. De lyckades få in ett par riktigt fina skott på mål men ännu inte satt den i nätet.
Förutom La Liga sitter jag och lirar spel på Facebook. De är äckligt beroendeframkallande. Bara MÅSTE slå klasskompisarnas rekord. Hemskt!

Nu är lägenheten sådär nystädad och fin som den är 1 dag/vecka så är någon sugen på kaffe är det imorgon som gäller. Dessutom försvinner sista kaffet snart. Skönt med pengar på torsdag.

Tillbaka till fotbollen! Over and out.

Period 1

2-0. Heja heja sverige. Ner med 3. Matchen buffrar sönder.

My topboy

Om jag skulle fråga när allt gick fel

Skulle du säga att det aldrig var rätt,

Men vännen, jag har fattat

Att vi vill ha det på olika sätt.

 

Du tror att jag ska tröttna

Och släppa taget om dig,

Men du, jag lever på hoppet

Om att du ska vilja ha mig.

 

Jag skiter i din bakgrund,

Jag skiter i dina fel.

Jag lovar jag är ärlig

Jag spelar inget spel.

 

Jag vet jag gjorde bort mig

Du undrar varför då?

Jag antar jag aldrig trodde

Du skulle låta det bli vi två.

 

Alla jäkla diskussioner.

Alla sluddriga fyllesnack.

Alla underbara stunder.

Dagen när du stack.

 

Jag hoppas på att uppnå

Att du ändrar dig.

Du har sett min omogna sida

Men tro mig när jag säger - DU HAR ÄNDRAT MIG.


suck

RAAAAAAAAAAWR! Lätt hemtenta my ass. Försökte hitta en infallsvinkel. Tror jag lyckades. Har skrivit en 12 rader eller nåt men nu står det helt jävla still. Panik-ringde Johan som kommer hit snart och hjälper mig.

Det pirrar i sms-fingrarna men jag försöker rehaba mig själv. Tänkte skriva någon söt liten text så att mutterfucksen som stalkar mig kan vidarebefordra den till dig, men jag ångrade mig. Sen hade jag en JD-fantasi om att kuta ut på planen på nästa GAIS-match. Skulle det förändra något? Jag fortsätter jobba på texten, vem vet, det kanske blir en låt?

Tillbaka till hemtentan. Fuck. Over and out.

If I had a hammer

Jag är en dålig bloggare i vanlig ordning men jag har fullt upp nu med nollning, fältstudie och diverse böcker att läsa. Ikväll är det sittning - avslutning på nollningen. Kul som fan. Finsittning. Jag är fin.

På måndag kommer älskade lilla bror och jag längtar faktiskt! Kan inte berget komma till Muhammed o.s.v. Kan inte åka hem på galet länge men saknar så jäkla många människor nu så jag tror jag blir knäpp.

Väntar på att min man ska komma hit. Höhö. Mannen, myten, legenden - JOHAN ÅKERMAN! Han är het och singel, damer. Take a shot för fan!

Karro är också het. Men inte singel. Tyvärr. Nisslass är the shit. Som jag för övrigt saknar med. Sitter hos Karro nu och hennes dator är mysko. Råkade trycka på byta låt utan att jag märkte det. Mitt i låten bytte denoch jag typ "VADFAN! oj, det var jag som bytte... pinsamt!". Karro skakade på huvudet.
Har för övrigt blivit övertalad att ha hennes skor ikväll. SÅ inte min stil. Herrejesus, hur ska detta gå?

Grattis till guld som tog sig igenom testerna. Så jäkla glad för din skull!

Well, in i dimman nu. Over and out!

Tisdag

"Oh, I want you. I don't know if I need you but oh, I'd die to find out..."

Nollning, part 3: Taco Taco på La Bunkern. Fiiint.

En cigg på det?

RSS 2.0