Tankar på tåg

Det finns bättre sätt att spendera 3 timmar på än på tåg. Eftersom det här är min absoluta turdag på hela året blev det inget x2000 p g a vagnsbrist, så här sitter jag ihopklämd på två säten på ett intercity-tåg.
Dagen började som alla andra dagar, fram tills att jag upptäckte att smsbiljettsystemet låg nere. Heja. Skola, ilska, stressa runt som en tok, packa färdigt, packa om, packa färdigt, packa om. Som tur var fick jag skjuts till stationen av mannen med GPSen. Stort tack för det och kärlek i mängder. GPSen hade blivit pimpad, jag gillar't!

Nu har vi rullat ifrån den eminenta staden Degerfors och befinner oss ute i skogen någonstans. Inte riktigt säker på var vi är men det upptäcker jag väl förr eller senare. Rödtott drar fåniga skämt på msn och jag är röksugen. Jag saknar min mami och pyttebröderna (och papi, och jos, och rödtott o.s.v. o.s.v.). Känns lite trist att missa avslutningssittningen och chansen att träffa guldkillen, men vad gör man inte för lite pengar? Kommer trots allt tillbaka till Ktown om en vecka. Ska vara duktig och skriva på B-uppsatsen tänkte jag men jag har absolut ingen motivation. Vill bara kräkas på skiten.

Peace out.

Float

Idag är det söndag, och det är en av de bra dagarna i mitt liv. Ditt "backa då kvinna!" innan du släpper nyckeln från balkongen med världens största leende. Världens vackraste leende. Dina fingrar i mitt hår. Dina armar runt mig. Din mage mot min rygg och jag känner mig varm, trygg och lycklig. Jag, bakfylleful. Du, lika vacker som alltid. Mina fingrar längs ditt ärr, längs din tatuering, längs din mage. Jag höll på att börja grina när jag låg på din arm imorse. Jag var precis så fullständigt, galet lycklig. Glad tjej. Du är bäst.

Det här var det 100ade inlägget i bloggen och jag tillägnar dig det, C.

Ditt leende får min värld att skina

Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte! Han hatar mig inte!

Glaaaaad tjej! :):):):):):)

Update

Väckt av världens onödigaste sms - Check.
Snooza i två timmar - Check.
Räkningar betalda - Check.
Handlat - Check.
Bytt sand i den galet stinkande kattlådan - Check.
Städat lägenheten - Check.
Peace & Love-biljett köpt - Check.
Väntar på Simon - Check.
Film ikväll hos Karro - Check.
Klara promenaden fram och tillbaka till affären utan att grina - Check.
Klara sig en längre stund efteråt utan att grina - /

Kvar att göra; duscha och fixa med adressändring över sommaren.
Bra dag. På det stora hela. Ögonen läcker fortfarande dock. Argh.
Tagga tagga tagga. XI - I på lördag. Utgång somewhere fredag. Piiiiiis and löööööv, tjoho! :)

Peace out.

You made me feel alright, for once in my life

Jag funderar på att medvetet torka ut mig själv så att ögonen slutar läcka. Det funkar inte såhär, jag kan inte gå runt och grina konstant. Jag jobbar inte så.
Fullständigt opepp på allt. Har en individuell uppgift att skriva men då måste man börja och det kräver motivation.

Seems like just yesterday, you were a part of me.
I used to stand so tall, I used to be so strong.
Your arms around me tight, everything it felt so right.
Unbreakable, like nothing could go wrong.

Now I can't breathe, no I can't sleep.
I'm barely hanging on.




Filmen om oss

I en film
hade du sett mig, apatisk på duschgolvet
och gråtandes i fosterställning i sängen.

I en film
hade du kommit ihåg första gången vi sågs
och hur vi log mot varann när vi lärde oss leka.

I en film
hade du också gråtit till Higher,
den vi dansade tryckare till på Harrys.

I en film
hade du vetat om min bakgrund
och därmed varför jag beter mig som jag gör.

I en film
hade ledmotivet varit Millencolins Novo
eftersom den bäst förklarar mina känslor.

I en film
hade du kommit tillbaka till mig i slutet
och gjort mig till världens lyckligaste.

I verkligheten
är jag kär för tredje gången i mitt liv
och smärtan är outhärdlig.



Looking back on what I've done
Regret is all I see
I miss you
And the way it used to be

My selfish ways have put me here
Alone I feel ashamed
And I know
That I am the one to blame

I know you feel the same
I don't believe that a future day
Will make it go away
I don't believe that a single try
Will make me see the light

- Novo av Millencolin


No way, dream on

Lördag. Jag sitter och väntar på att Hannah & Skansen ska komma och hämta sin lillkille. Han har placerat sig inne i duschen och ligger mest och morrar och fräser åt min tös som är social och nyfiken och inte fattar någonting. Två fällande katter i en etta - det är nu hår precis överallt.

Älsklingsrödtott har låtit danskjäveln gå loss med trimmern. Herregud. Omvänd skallighet typ - en krans av hår där fram istället. Käre barn.

Igår släpade jag med mig Susanna till Karlstads nya queerklubb. Vi konstaterade att dansstilen var annorlunda, att folk är slynor och att musiken var konstig men gick att röra sig till.

Imorse hade jag fått ett sms och ja, vad kan man säga? Det finns en gräns för hur mycket man kan krypa för folk. Jag har nått den gränsen. Det finns mycket att säga, du tar dig inte ens tiden att lyssna och försöka förstå. Jag ger upp. Jag behöver inte den skiten nu. Jag vet vad jag känner, det jag faller på är att jag inte kan uttrycka det i ord, men visst, go ahead, straffa mig för det.

Nostalgi; Shebang på Spotify. Fint.

Mat på det kanske?

Peace out.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

4 veckor sen vi sågs. Älskling, du finns fortfarande i mitt huvud, i min mage, som kolsyra i blodet. Jag är dålig på att uttrycka vad jag känner, men jag försöker iallafall. Kanske borde rita mig ridandes på en giraff istället.


Jag får en extra inneboende om ett par timmar. Pojken stannar tills imorgon, när hans matte och husse kommer tillbaka från Stockholm. Han och Uzi verkar lite rädda för varann (tilläggas ska att herrn är lika gammal men dubbelt så stor som Uzi) men förhoppningsvis ska vi trivas ihop och inte åsamka någon skador.

Regnet gör mig poetisk som fasen och nuvarande läsningen heter, passande nog, "dikter till tröst". Balladslistan, dikter och socker i massor får försöka tejpa ihop mitt hjärta idag. Och eventuellt lite tvspelande med grabbsen. Vi får se angående det sista med tanke på finbesöket av Nestor. Alvedon för hjärtat hade varit något det; lindrar nervositet och brustna hjärtan due to obesvarad kärlek för att du betett dig som en jävla idiot. Heja. Patent på det?

Som sagt, jag borde för helvete inte skriva nu, för det handlar om samma jävla saker; hjärtat gör en dubbelvolt när ditt nummer är på min display, fjärilarna i magen sätter igång när jag närmar mig skolan (kanske kanske får jag en glimt av dig i gläntan) och jag blir yr av att känna din parfym på någon annan. Fan.

Peace out.

Time after time

Idag är världen vacker. G är den finaste bokstav som finns, speciellt när den sitter på min juridiktenta! Liiiite röksugen är jag allt men är karma snäll får jag väl gulla tillbaks.
Lägenheten skiner nu som voro den solen. Såhär fint städat var det inte ens när jag flyttade in. Ojoj! Lyckas masa mig fram till biblioteket borde jag med. Och köpa jäst. Jag tänkte vara lite huslig och baka bröd minsann!

"Do not spoil what you have by wanting what you have not; remember that what you have now was once among the things you only hoped for"

Jag önskar jag läst citatet tidigare men jag tänker hädanefter leva mitt liv efter det. Gräset ÄR inte grönare på andra sidan, det slutar bara med att man står där och ser tillbaka på det man hade. Och gråter.

Jag håller tummarna för att lägenheten blir vår. Det vore oh så fint!

Peace out.

100517 - a day to remember

Idag, gott folk, är en dag att minnas. Jag går officiellt i psykisk och fysisk celibat och passar dessutom på att sluta kalla mig rökare för att istället använda det lite ekonomiskare begreppet feströkare. Cigaretter intages i samband med alkohol. Hädanefter tänker jag leva på obesvarad kärlek och rostebröd.

Till dig

Jag borde egentligen skriva ett brev,

Ett sådant där för hand med snirklig stil.

Där jag berättar för dig att något fattas,

Något som borde ha varit men inte är.

 

Brevet skulle handla om dig, om mig, om oss.

Om dina läppar, ditt leende, första gången jag såg dig,


den gången jag kallade dig fel namn bara för att ha något att säga.

Om din kind emot min, din andedräkt i mitt öra, brottning i din säng.

 

Det skulle handla om dina hemlisar med min katt,

Det ljudlösa samtalet med Gud du hade i min säng,

Det som fick mig att förlåta allt du gjort och kommer göra,

Det som fick mig att vilja vara din.

 

Det skulle handla om guld och gröna skogar,

Det jag aldrig fick för att gräset är grönare på andra sidan.

Det trodde jag då, eller att jag inte var värd något gräs alls.

Jag ångrar mig, brutalt, fatalt, galet. Idioti.

 

Jag har inte modet, finner inte orden,

Men om jag ändå skulle skriva ett sådant brev,

Skulle det handla om just det.

Det som borde ha varit men inte är.


Nothingtown

Johannes är en såndär. En bra. Tack som fan. För allt.

Kommande vecka ser rätt fullsmockad ut: Föreläsning, grupparbete & föreläsning idag. Föreläsning imorgon & eventuellt bära soffa om jag inte lyckas smita undan. Handledning onsdag. Brors födelsedag torsdag. Föreläsning och PPU fredag.
Lägenheten är dessutom i behov av städning. Igen. Hur fort kan en människa + katt stöka ner liksom? Argh.

Känner halsbrännan smyga sig på igen. Skitstörande. Jag som ALDRIG har halsbränna och nu slår den till med full kraft, det bränner som fasen och jag mår illa.

Satt och pusslade igår och var nära på att börja grina när jag inte fick ihop det, tills jag insåg att det inte var därför jag ville gråta egentligen. Alltså håller jag mig hemma på fredag. Det blir bäst så.

Om en vecka kommer pengarna och om ytterligare en vecka åker jag till Herrljunga. Tjoho! Missar den stora avslutningssittningen, men vad är väl en bal på slottet...

Grymt sugen på kaffe men vetifan om jag vågar dricka det p g a ovan nämnda halsbränna.

Katten har hittat upp på min axel som vanligt och ligger där och pussar mig på kinden. Note to self: Klippa frökens klor.

Nu har jag inget mer oviktigt att skriva om så vi säger så tills vidare.

Peace out.

It was really only you

"Now you're gone, I realize my love for you was strong".

Antar att jag var tvungen att sabba allt och få tänka över det ett tag för att fatta. Underbart. Det har snart gått 4 månader sedan du bosatte dig i mina tankar och gav mig fjärilar i magen. Det håller i sig än. Helvete.

Om du vill ha mig - nu kan du få mig så lätt

Klockan är mitt i natten, det är släckt i de flesta fönstren och jag sitter här med sömnlöshet och min Ballads-lista som enda sällskap. Och katten givetvis, men hon sover nästan med. Inte undra på att man känner sig ensam. Vill ni förstå min vemodighet finns listan här: Ballads.

Anledningen till att blogginläggen minskat drastiskt är att de bara skulle vara töntigt rosa och glittrande. Jag vill inte att det ska vara så, och jag vet inte vad jag skulle skriva. Att ditt namn på displayen får mig att le? Att det är dig jag tänker på innan jag somnar? Att jag blir yr när någon på bussen har din parfym?
Precis. Just därför skriver jag inte.

Jag vill sova.

Peace out.

You're ahead of the pack - I drag behind

Självklart lyckas jag alltid försova mig när jag absolut inte får. Obligatoriskt idag, jag snoozar en gång för mycket och det var det. Nationella provet i Matte C på gymnasiet - samma sak. Fan.

Jag är för övrigt en mycket eftertraktad människa. Just nu har jag följande; en fru, en fästmö, en pojkvän, en man. Och ändå är det ingen som diskar! WTF liksom? Vad ska jag då ha er till?

Fick syn på en redigt fin lägenhet - 41 m2 på Herrhagen för 3400/månad. Det var inte kattpiss. Givetvis var det över 300 intresseanmälningar och man var tvungen att ha 14000 poäng. Jag har 1800. Gaaaaanska kört va? Finns en etta på Våxnäs med som är större än min men.. Våxnäs? Vad ska jag göra där? Jag får helt enkelt börja kila stadigt och bli sambo tror jag. Inte så att jag inte gillar skolådan och Orrholmen men det är lite litet. Främst för katten. Jag vill ge henne ett hem där hon kan sladda omkring på golvet. Bara att samla poäng och hålla ögonen öppna antar jag.

Jag har lite funderingar på att sluta röka med, men det har inte kommit längre än just funderingar. Det är inte mitt fel att det är gott att röka.

Placebo är bra skit.

Gais on.

T-1 and counting.

Derby.

Tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än du tror

Jag experimenterar vilt i köket! Eller nej, inte så vilt kanske, men det är definitivt en laboration då jag aldrig gjort det förr. Quornfärs, salsasås, tacochips och ost. I ugnen. Spännande indeed, och förhoppningsvis väldigt gott.

Igår morse började min brandvarnare ge ifrån sig små ilskna pip vilket tydde på att batteriet var redo att ge upp. När jag kom hem från skolan tog jag således bordet (nej, jag äger ingen stol, okej?), släpade ut detta i hallen och skruvade ner skiten. Idag kom jag faktiskt ihåg att köpa ett nytt batteri! Stolt och glad pillade jag i det nya bara för att mötas av en signal som slog ut båda mina trumhinnor. Jag såg framför mig hur jag drog en rejäl tåpaj på helvetet som reagerade med att flyga ut genom fönstret, men icke. Jag är snäll. Alltså svor jag lite och drog ut bordet i hallen igen för att sätta upp skiten. Förhoppningsvis klarar sig batteriet ett bra tag nu.

Studiebesöket på Barnahus Värmland var riktigt, riktigt intressant och man fick sig en rejäl tankeställare. Oerhört bra idé.

Igår efter att jag dragit ut bordet i hallen drabbades jag av en plötslig lust att möblera om, vilket händer typ varannan-var tredje månad eller något sånt. Jag är kreativ och älskar inredning, okej? Sagt och gjort, alla möbler fick byta plats med varandra och jag är faktiskt riktigt nöjd. Kanske kan ha det såhär ett tag nu till och med!

Nu ska jag ge mig i kast med mitt kulinariska experiment. Wish me luck. Eller hjärtattack för att jag trycker i mig för mycket flötig mat. Välj själva. Höhö.

Peace out.

:)

So if you see me, please just walk on by, walk on by.
Forget my name.



Jag har blivit en av dom som har tur.



Kryptiskt indeed men precis så är det. Nu kör vi.

Don't know if I need you but I'd die to find out

Jag: Jag höll på att gifta mig medan jag väntade på dig! Det var en invandrarkille som kom fram och pratade med mig och gav mig komplimanger. Han frågade om jag var gift och jag råkade nog ljuga lite och säga att jag hade pojkvän. Nödlögn liksom.

Han: Hm, mig pratar de inte med alls. Alltså, inte ett knyst. Fast det kan ju bero på att jag ägnade 10 år åt att spöa upp dem.

Jag: Mm.

Han: Men jag är snäll nu.


The summer is magic

Igår tänkte jag ta ett par öl med Norrbottens bästa undersköterska och eventuellt starta en revolution men istället åkte jag till Hammarö för att hjälpa en polare med barnpassning. Inomhusfotboll, kortfilm nedgosade i lillkillens säng och senare några öl framför UFC och MMA i allmänhet.
Givetvis gick tankebanorna shootfighting - dig - derbyt. Jag är orolig, okej? Det spelar ingen roll att jag tagit väck dig ur mitt liv, jag kommer oroa mig som fan ändå. Jag tänker inte be dig ta det lugnt, för du kommer inte lyssna. Skitsamma.

Idag är det andra söndagen på rad och jag & flickvän mår fint. Veckan som kommer bjuder på hela tre föreläsningar, ett studiebesök, en läxhjälp och två matcher i form av Gais-Helsingborg och Djurgården-Gais. Kanske lika bra att matcherna ligger då de ligger. När Gais mötte Röva i onsdags hade jag ju intagit soffan på Bunkern. Heja. Sprang fram och tillbaka till baren och bad bartendern kolla vad det stod på livescore. Ett under att hon stod ut med mig. I owe you.

Inatt drömde jag sockersöta drömmar med oväntad roll-lista. Hejsan hoppsan. Märkligt. Spännande. Obekvämt?

So so, vad göra nu? Vara ambitiös student och kolla litteraturlistan inför nästa delkurs som börjar på tisdag? Naaaah.

Peace out.


RSS 2.0